06 216 247 28 info@zelfwijzer.nl

Zelfwijzer tijdens strenge lockdown gesloten voor acupunctuurconsulten

 

 

 

Psychologieconsulten en online acupunctuurconsulten gaan door

 

Met pijn in het hart moet ik het volgende meedelen:

Als gevolg van de zeer strenge lockdown sluit ook Zelfwijzer opnieuw verplicht haar deuren voor acupunctuurbehandelingen. Dit is, omdat acupuncturisten door de overheid helaas nog altijd worden gelijkgesteld aan masseurs en kappers, en dus niet aan de paramedische contactberoepen zoals de manueel therapeut en de fysiotherapeut.

 

Pyscholoog wel paramedisch contactberoep, maar..

Als psycholoog val ik wel onder de paramedische beroepen, maar het lijkt er vooralsnog op dat ik in die hoedanigheid momenteel geen acupunctuur mag toepassen.

Intussen is bekend dat per woensdag 3 maart 2021 weer acupunctuur gegeven mag worden in de praktijk. 

 

Online acupunctuurconsulten mogelijk

Psychologie-consulten gaan gewoon door en ook is er de mogelijkheid om online acupunctuur-consulten te boeken die over het algemeen door de zorgverzekeraar hetzelfde worden vergoed als de normale acupunctuurconsulten.

Ook kan je online je acupunctuur-afspraak zelf weer inboeken vanaf10 februari. Dit kan ook via een bericht of telefoontje aan mij.

Als er iets verandert aan de situatie wordt dit direct met u gecommuniceerd via deze pagina, onze social media-kanalen, en voor bestaande cliënten ook via e-mail en in sommige gevallen telefonisch.

Neem in de tussentijd gerust contact op bij vragen. Ook wanneer dit gaat om het plannen van een eerste acupunctuurbehandeling ná 10 februari.