06 216 247 28 info@zelfwijzer.nl

TARIEVEN ACUPUNCTUUR

Tarieven 2023

 

Eerste behandelafspraak Acupunctuur (1,5 uur)   90,00 Euro
Vervolgafspraak Acupunctuur (1 uur)   90,00 Euro

 

Eerste behandelafspraak Acupunctuur Kind (1 uur, t/m 13 jaar)   75,00 Euro
Vervolgafspraak Acupunctuur Kind (45 min, t/m 13 jaar)   70,00 Euro

 

Eerste behandelafspraak Psychologie (1,5 uur)   90,00 Euro
Vervolgafspraak Psychologie (1 uur)   90,00 Euro

 

Vergoedingen door uw zorgverzekeraar

De meeste zorgverzekeraars vergoeden acupunctuurconsulten geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Voor acupunctuur geldt géén eigen risico. Verzekeraars stellen als voorwaarde dat de praktijk is aangesloten bij een beroepsvereniging. Zelfwijzer is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) en voldoet daarmee aan deze voorwaarde.

Vergoedingen door de diverse verzekeraars kan je hier nalezen. Lees voor bijzonderheden de voorwaarden in uw polis of neem contact 

 

Betalen

Afrekenen dient direct na de behandeling per pin of contant te gebeuren. Na de behandeling ontvang je per e-mail een nota die je kunt indienen bij de zorgverzekeraar. 

Afspraak annuleren

Soms ontkom je niet aan het annuleren van je afspraak. Je kunt dit op diverse manieren doen. Via de bevestigingsmail van de afspraak kan je cancelen of de afspraak verzetten. Bij te kortdag afzeggen lukt dit echter niet meer. Je kan ook een mail of Whatsapp-bericht sturen of bellen. Bij het sturen van mails of berichten is het belangrijk om te controleren of je bericht wordt beantwoord, zodat je zeker bent dat je bericht is ontvangen. Geef een annulering zo snel mogelijk door, zodat hopelijk je afspraak nog aan iemand anders aangeboden kan worden.

 

Voorwaarden annuleren

Hoe sneller je je annulering doorgeeft, hoe beter. Bij annuleringen die korter dan 24 uur vóór de afspraak worden doorgeven, kunnen de kosten van de sessie in rekening worden gebracht.