06 216 247 28 info@zelfwijzer.nl

OVER ZELFWIJZER

DE GECOMBINEERDE AANPAK

Je hebt lichamelijke of psychische klachten zoals burn-out, stress of bijvoorbeeld maag-darmklachten. Je kunt hierdoor niet doen wat je graag zou willen. Of je wilt klachten vóór zijn. 

We werken samen om twee dingen aan te pakken. Aan de ene kant zaken die spelen (of gespeeld hebben) in je leven, waar je iets aan wilt veranderen of waar je aandacht aan wilt besteden. Aan de anderen kant hebben frustratie, pijn, vermoeidheid en stress zich vaak ook gemanifesteerd in je lichaam. Acupunctuur kan je lichaam doen ontspannen en de energie daar brengen waar die nodig is. Daardoor herstelt het zelfhelend vermogen van je lichaam en lossen problemen zich op.

De aanpak is dus om de energiebalans in het lichaam te herstellen én te kijken naar wat er aan de hand is in je leven. Heel kort door de bocht: prikken en praten. Hierdoor kunnen we jouw klachten zo effectief mogelijk behandelen. Ik blijf daarbij wel met je in overleg over waar jouw behoeftes liggen. Niet iedereen wil graag veel praten. 

JE BENT MEER DAN JE PIJN

LICHAAM EN GEEST BEGREPEN

Door verder te kijken dan alleen jouw klacht gaan we op zoek naar de oorzaak. We gebruiken hiervoor traditionele Oosterse geneeskunde en combineren dit met modernere geneeswijzen zoals de psychologie en elementen uit de natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeskunde. Door aandacht te hebben voor lichaam en geest bereiken we sneller succes. Door mijn ruim tien jaar ervaring in de psychologie heb ik zowel een reguliere als een traditioneel oosterse blik. 

GEERTJE VAN DER BURGH

Natuurlijke geneeswijzen lopen als een rode draad door mijn leven. Als meisje van zes jaar had ik al een kruidenapotheek in mijn kamer waarin ik graag buren en kennissen gezondheidsadvies gaf. Ik had al jong een fascinatie voor de lichamelijke en geestelijke hindernissen van het leven en voor alles dat hierbij kan helpen. Ik werd psycholoog en werkte tien jaar in onder andere de suïcidepreventie en de verslavingszorg, maar verdiepte me ook grondig in diverse andere natuurlijke geneeswijzen en in voeding.

Ik belandde in een rolstoel

Toen ik 27 was werd ik zelf zo ziek dat ik nauwelijks meer kon lopen. Artsen konden de oplossing niet vinden en de vooruitzichten waren somber. Een rolstoel was realiteit geworden. Ik bleef echter zoeken naar een oplossing. Na al het mogelijke en onmogelijke te hebben geprobeerd ontdekte ik uiteindelijk de sleutel tot mijn genezing. Ik knapte weer op. Door deze ervaring kreeg ik de sterke behoefte mijn kennis ook voor anderen in te zetten. Zelfwijzer werd geboren. Ik ging acupunctuur studeren. Ook kwam ik in contact met sjamanisme en bundelde al deze kennis tot één visie op de mens en gezondheid.

CLIENTEN OVER ZELFWIJZER ACUPUNCTUUR

Soms heb je even iemand nodig die rekening kan houden met meerdere elementen tegelijk, met ziel, geest en lichaam. Die daar een studie van heeft gemaakt en die kennis combineert met eigen ervaring om een afgewogen advies te geven. Lees meer Daan

Cliënt acupunctuur

Ik heb hulp ingeroepen bij Geertje nadat ik hevig in de angst schoot na een moeilijke ervaring. Ik ben heel fijn begeleid. Er is nu meer balans en rust. Uiteindelijk is de paniek weggeëbd. Ik heb de behandeling als prettig en professioneel  ervaren.

Johanna

Cliënte acupunctuur

De behandeling met acupunctuur door Geertje heb ik als heel positief ervaren. Ik heb een zwakke blaas en dus veel last van blaasontstekingen. Antibiotica verdraag ik slecht. Tot mijn blijdschap verdween de ontsteking na 2 sessies. De behandeling doet geen pijn en het contact was warm en prettig. Een aanrader.

Anoniem

Cliënte acupunctuur

MEER INFO OF KENNISMAKEN?

Ben je wellicht geïnteresseerd in acupunctuur, maar heb je nog een vraag of wil je eerst kennismaken? Neem dan nu contact op voor een kennismakingsgesprek of reserveer een afspraak

Kennis makenAfspraak maken