06 216 247 28 info@zelfwijzer.nl

 

 

Bij welke klachten

Bij zelfwijzer kan je terecht met uiteenlopende psychische klachten zoals stress- en angstklachten, burn-out, piekeren, moeite met grenzen aangeven en het verwerken van traumatische ervaringen. In de huidige roerige tijd kan het ook fijn zijn om even stoom af te blazen en te kunnen ordenen wat nu belangrijk is in het omgaan met de uitzonderlijke situatie. Verder kan je bij Zelfwijzer ook terecht met vragen over levenskeuzes, relatieproblemen, steeds terugkerende thema’s in je leven waar je verder mee wilt komen en eigenlijk alle vragen waar een gesprek met een psycholoog passend bij zou kunnen zijn.

 

Meer dan 10 jaar ervaring als psycholoog

Ik studeerde af in de klinische- en gezondheidspsychologie en heb sindsdien gewerkt in allerlei settings, zowel online als face to face. Ik werkte met zeer ernstige psychiatrie waaronder suïcidepreventie, in de verslavingszorg en ook in ‘lichtere’ settings zoals de studentenpsycholoog. Ik schreef mijn afstudeerscriptie voor de opleiding Acupunctuur over de Post- Traumatische Stresstoornis (PTSS) en heb veel ervaring met cliënten met psychotrauma. Ook heb ik veel gewerkt met burn-out. Mijn stijl is inlevend en begripvol, en ik schuw de diepte niet; ik durf met je te kijken naar dieper liggende pijnlijke zaken die eraan toe zijn om naar de oppervlakte te komen. Hierbij bepaal jij steeds zelf het doel.

 

Invloeden uit de Chinese geneeskunde

In de Chinese geneeskunde, waar de acupunctuur onder valt, bestaat geen apart vakgebied van de psychologie. Volgens de Chinezen liggen lichaam en geest zodanig in elkaars verlengde, dat je ze als één systeem moet benaderen en behandelen. Zo is aan elk orgaan in het lichaam een basis-emotie gekoppeld. Bijvoorbeeld longen en verdriet. Wanneer je met mij in gesprek gaat over wat er in je leven speelt, kijk ik vaak met een bredere blik naar je klachten en kan ik ze soms op een dieper niveau duiden. Van daaruit komen soms oplossingen of inzichten die anders gemakkelijk over het hoofd zouden worden gezien.

Meer info of direct een online consult boeken?

ContactAfspraak maken