06 216 247 28 info@zelfwijzer.nl

Online acupunctuur-consult

 

Tijdens de sluiting van de praktijkruimte in het kader van de Corona-maatregelen was het niet mogelijk om cliënten face to face te ontvangen. Om toch ondersteuning te kunnen bieden voor de gezondheid van lichaam en geest heb ik een methode via videobellen ontwikkeld die zo dicht mogelijk bij een normale behandeling bij Zelfwijzer komt. Normaal gesproken combineer ik een acupunctuurbehandeling met mijn ervaring als psycholoog en mijn kennis van voeding, kruiden, supplementen en andere elementen uit de Chinese geneeskunde zoals bewegingsleer.

Momenteel zijn behandelingen in de praktijk weer mogelijk, maar het online acupunctuur-consult blijft bestaan, omdat het soms een uitkomst kan zijn, bijvoorbeeld wanneer je tijdelijk in het buitenland bent. Of wanneer je hebt moeten afbellen omdat je luchtwegklachten hebt, maar toch graag een sessie wilt. 

 

 

Online kan je ook met acupunctuurpunten werken

Met het wegvallen van face to face contact valt ook de mogelijkheid weg om met naalden te behandelen. Ook is de polsdiagnose niet mogelijk. Videobellen biedt wel de kans om tongdiagnose te doen, tot op zekere hoogte althans. Ook kan ik middels het stellen van vragen, wat ik normaal gesproken tijdens een consult ook doe, veel te weten komen over wat er in je lichaam speelt. Op grond daarvan kan ik een diagnose stellen. Vervolgens laat ik je acupunctuurpunten zien die je zelf kunt masseren (acupressuur) en kan ik je oefeningen geven die ongeveer hetzelfde effect hebben als acupunctuur.

 

Andere elementen van de behandeling

Andere elementen van een normale behandeling bij Zelfwijzer zoals hierboven beschreven blijven in een online consult bestaan: voeding, supplementen, kruiden en psychologische ondersteuning. Verder heb ik in deze tijd extra aandacht voor het ondersteunen en optimaliseren van je immuunsysteem en het vinden van rust en helderheid in deze roerige tijden.

 

Gereduceerd tarief

De online behandeling kost niet de normale 75 Euro voor een consult, maar kost 55 Euro.

MEER INFO OF ONLINE CONSULT?

Ben je wellicht geïnteresseerd in acupunctuur, maar heb je nog een vraag of wil je eerst kennismaken? Neem dan nu contact op voor een kennismakingsgesprek of reserveer een afspraak

Kennis makenAfspraak maken