06 216 247 28 info@zelfwijzer.nl

GEERTJE VAN DER BURGH

Mijn missie is om jou kennis te laten maken met een combinatie van Oosterse traditionele geneeskunde en Westerse geneeskunde die meer steunt op wetenschap. Om jou zo goed mogelijk van je klachten af te kunnen helpen bekijken we jou als geheel en niet alleen als een geïsoleerde klacht. Goed behandelen is maatwerk; ik kijk wat jij nodig hebt en luister goed naar jouw wensen. Als ik niet kan bieden wat je nodig hebt, zal ik je verwijzen naar iemand die dat wel kan.  

Om klachten goed op te lossen kan het nodig zijn om te zoeken naar een dieper liggende oorzaak. Van deze oorzaak ben je je vaak niet bewust. Daarom luister ik goed naar wat jij te vertellen hebt en zoek ik naar waar ten diepste de schoen wringt. Dit betekent niet dat sessies zwaar of emotioneel hoeven zijn. De bedoeling is dat de behandeling je uiteindelijk oplucht en je leven gemakkelijker maakt. 

PSYCHOLOOG SINDS 2006

Door mijn jarenlange ervaring in de psychologie kan ik naast acupunctuur een extra dimensie toevoegen aan het behandelen van klachten. Door middel van goed luisteren kunnen we diepgaand de oorzaak achter jouw klachten onderzoeken. De combinatie acupunctuur en psychologie vormt een belangrijke basis voor het effectief aanpakken van jouw klachten.

ALTIJD AAN HET BIJLEREN

 

Als kind was ik al met gezondheid bezig, en dat is altijd zo gebleven. Dit uitte zich in het voltooien van de studies psychologie, acupunctuur, elektro-acupunctuur en medische basiskennis, maar ook in het feit dat ik altijd mijn oren spits als ik informatie hoor over gezondheid. Of dit nou voeding, kruiden, nieuw onderzoek, anekdotes van mensen, vakliteratuur of voer voor psychologen betreft. Daarnaast heb ik heel veel geëxperimenteerd met natuurlijke geneeswijzen als ik zelf klachten had. Ook de gezondheid van mijn dieren benader ik zoveel mogelijk op natuurlijke wijze.

Hierdoor heb ik veel inzicht in wat kan werken, maar ook in hoe een proces van ziekzijn en beter worden werkt. Ik weet dat het soms iets is van de lange adem. En dat subtiele oplossingen vaak al genoeg zijn. Ik weet ook dat ieder mens anders in elkaar zit en dus ook iets anders nodig heeft. Ik leer ook heel veel van cliënten. Van wat ze me vertellen en van hoe hun lichaam reageert. Verder volg ik doorlopend bijscholingen en nascholingen en blijf ik ook altijd mijn bewustzijn verdiepen. 

KENNISMAKEN?

Heb je vragen of wil je weten hoe jij ook kunt werken aan je gezondheid? Neem dan contact op voor een gratis kennismaking.

CONTACT