CONTACT

Ik kom graag met je in contact!

Of je nu een inhoudelijke vraag hebt, wilt weten hoe een behandeling in
zijn werk gaat of een afspraak wilt maken, ik hoor graag van je.

Laat een berichtje voor me achter en ik antwoord je zo snel mogelijk.
Als je graag teruggebeld wilt worden, laat dan je telefoonnummer achter.

Je kunt me ook bellen. Als ik niet direct kan opnemen, bel ik je later terug. Het telefoonnummer is 06 216 247 28.

Zelfwijzer is geopend van dinsdag t/m zaterdag. 

 

CONTACTFORMULIER

4 + 1 =

CONTACT EN BEDRIJFSGEGEVENS

Zelfwijzer Acupunctuur en Psychologie Bilthoven
Geertje van der Burgh

Gebouw 60
Professor Bronkhorstlaan 10
3723 MB Bilthoven

Email: info@zelfwijzer.nl
Web www.zelfwijzer.nl
Tel: 06 216 247 28

KVK: 75634589
ABN AMRO Bank: NL02 ABNA 0860 7270 17

 

CLIENTEN OVER ZELFWIJZER ACUPUNCTUUR

De kwaliteiten van Geertje van der Burgh beginnen eigenlijk al voor het proces aanvangt. Want meteen al tijdens de intake merk je haar kwaliteiten als psycholoog. En ook tijdens de rest van het proces is het haar bundeling van kwaliteiten en kennis die haar zo bijzonder maakt en anders maakt dan andere therapeuten. Lees meer Daan

Cliënt acupunctuur

Na de behandeling is mijn vermoeidheid meestal een tijdje minder, ook zijn mijn menstruatieklachten sterk afgenomen. Daarnaast kan ik beter mijn grenzen in de gaten houden of zie ik beter wat de situaties in mijn leven voor invloed hebben op mijn vermoeidheid of stemming. Hierdoor kan ik beter mijn rust nemen of dingen los laten. Lees verder Eef

Cliënte acupunctuur

De behandeling met acupunctuur door Geertje heb ik als heel positief ervaren. Ik heb een zwakke blaas en dus veel last van blaasontstekingen. Antibiotica verdraag ik slecht. Tot mijn blijdschap verdween de ontsteking na 2 sessies. De behandeling doet geen pijn en het contact was warm en prettig. Een aanrader.

Anoniem

cliënt acupunctuur

Zelfwijzer Utrecht


Navigeer naar Professor Bronkhorstlaan 10 te Bilthoven. Bij aankomst zal je merken dat dit een bedrijvenpark betreft genaamd Berg en Bosch. Wanneer je het terrein betreedt, zie je als je rechtdoor gaat een slagboom. Ga door deze slagboom. Wanneer je voor de slagboom stil staat, gaat hij vanzelf open. In de avonduren en in het weekend zijn de slagbomen sowieso open. Vervolgens volg je de borden naar parkeerplaats 7. Als je daar hebt geparkeerd, volg je de borden naar Gebouw 60.

Tijdens kantooruren gaat de voordeur van Gebouw 60 vanzelf open. Je kan dan in het gebouw weer de borden volgen naar Zelfwijzer Acupunctuur en Psychologie. Het is op de tweede verdieping. Daar vind je vanzelf de wachtruimte.

Kom je in de avond of in het weekend dan is het belangrijk even te bellen: 06 216 247 28. Dan kom ik open doen.

Let op: tussen de A27 en Park Berg en Bosch staat een flitser op de 80 km-weg in twee richtingen.

Belangrijk: is je afspraak buiten kantoortijden, zoals 's avonds of in het weekend of op een officiële feestdag, dan is de voordeur beneden gesloten. Je kunt dan binnenkomen door me even te bellen. Dan kom ik open doen.

De kwaliteiten van Geertje van der Burgh beginnen eigenlijk al voor het proces aanvangt. Want meteen al tijdens de intake merk je haar kwaliteiten als psycholoog. En ook tijdens de rest van het proces is het haar bundeling van kwaliteiten en kennis die haar zo bijzonder maakt en anders maakt dan andere therapeuten. Daarmee belichaamt Geertje het tegenovergestelde van de mechanistische visie op lichaam en geest die we kennen uit de reguliere zorg. En die in sommige gevallen tekort schiet, waardoor we uitwijken of een aanvulling zoeken bij iemand die wèl rekening kan houden met het hele plaatje, waar in veel, zo niet alles, met elkaar samenhangt.

Soms heb je even iemand nodig die rekening kan houden met meerdere elementen tegelijk, met ziel, geest en lichaam. Die daar een studie van heeft gemaakt en die kennis combineert met eigen ervaring om een afgewogen advies te geven. Zelfs in therapeutenland is het dan nog niet eenvoudig zo-iemand te vinden, omdat ook therapeuten vaak weer specialisten zijn. Ook Geertje heeft een specialiteit, de acupunctuur, maar zij combineert die dus met allerlei andere kennis en vaardigheden die samen in de praktijk, haar praktijk, verrassend goed uitpakken, merkte ik aan den lijve, waardoor ik haar van harte kan aanbevelen.

Daan

VERMOEIDHEID EN MENSTRUATIEKLACHTEN
‘Geertje neemt rustig de tijd voor je, stelt concrete vragen en is zorgvuldig in haar handelen. Onder andere tijdens de behandeling houdt ze contact om te kijken of het goed gaat, maar geeft ook de ruimte om in rust de behandeling te ondergaan.

Ook geeft ze heldere adviezen mee voor na een behandeling, zoals rust nemen omdat er toch veel gebeurd in je lichaam. Na de behandeling is mijn vermoeidheid meestal een tijdje minder, ook zijn mijn menstruatieklachten sterk afgenomen. Daarnaast kan ik beter mijn grenzen in de gaten houden of zie ik beter wat de situaties in mijn leven voor invloed hebben op mijn vermoeidheid of stemming. Hierdoor kan ik beter mijn rust nemen of dingen los laten. Dit komt mede door de combinatie van praten en prikken, Geertje weet de zaken duidelijk aan elkaar te verbinden (tussen interne lichamelijke reacties en de situaties waar je in het leven tegenaan loopt). Kortom, ik zet de behandeling graag nog even door. Ik denk dat veel mensen baat kunnen hebben bij een behandeling, juist door de combinatie van praten en prikken, het helpt je gevoelsleven in evenwicht te brengen met je dagelijkse leven.

Zeker bij menstruatieklachten zou ik een behandeling aanraden, want het scheelt voor mij echt veel in de pijn.’

Eef