06 216 247 28 info@zelfwijzer.nl

Bedankt voor het boeken van je afspraak.

 

Je ontvangt een bevestigingsmail van de afspraak. Hieronder vind je extra informatie over Covid en over de gang van zaken als dit je eerste afspraak bij Zelfwijzer is. 

 

Covid-checklist

Het is belangrijk dat je bij je komst de volgende vragen met ‘nee’ kunt beantwoorden. Heb je hier twijfels bij, neem dan gerust contact op om deze te bespreken. Hier vind je meer informatie over hoe Zelfwijzer omgaat met Corona.

Wanneer één van onderstaande vragen met JA wordt beantwoord, dient de afspraak kosteloos geannuleerd te worden.
• Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38º C)?
• Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten?
• Is er de afgelopen 7 dagen vastgesteld d.m.v. een laboratoriumtest dat het je coronavirus hebt gehad ?
• Heb je een huisgenoot met het coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot terwijl deze nog klachten had?
• Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

 

Is dit je eerste afspraak bij Zelfwijzer?

Als het de eerste keer was dat je een afspraak bij Zelfwijzer boekte, zal je worden gebeld om te bespreken wat je wensen zijn en hoe je de praktijk het gemakkelijkst kunt bereiken. Kijk eventueel ook op de contactpagina voor informatie over parkeren (klik op ‘Routebeschrijving’).

 

Vragen?

Neem dan gerust contact op via telefoon, Whatsapp of mail. CONTACT